Ovih 5 modnih komada morate imati ove jeseni! (FOTO)

Objavljeno: 7. 10. 2015 u 10:13h

Trendovi su nam ove sezone donjeli puno noviteta- od pantalona visokog struka do oversize džempera i neobičnih čizama. Kako biste do detalja isprati trend i posjedovali must have komade, izdvojili smo 5 osnovnih stvari koji će unaprijediti vaš stil ove jeseni!

Denim traperice

md1

Ako razmišljate o jednom komadu koji treba da kupite ove sezone koji će od vas napraviti pravu trendi damu, onda vam predlažemo da odaberete par dobrih, širokih traperica. Nemojte da ih mješate sa nekadašnjim modelom zvoncarica, jer je ovaj model nadograđen nešto većim zvonom koje se širi od koljena na dole.

Savjet: Uz ove široke denim traperice nosite cipele i čizme sa slaganom štiklom koje će vam dati šik look 70-ih!

Gležnjače

md4

Koji je siguran način da skrenete pažnju na svoj outfit ove jeseni? Čizme gležnjače! Ovaj sofisticiran model se vratio u modu prije nekoliko sezona- a trenutno je zasijao u punom sjaju! Gležnjače se odlično kombinuju sa trapericama i budite sigurni da će nadograditi vaš outfit u sekundi.

Suknja A kroja

md5

Ovu sezonu ćemo sigurno pamtiti po suknji koja je izrađena od antilopa, sa dodatkom prednjih dugmića- i zato se mora naći u vašem ormaru! Važno je da obratite pažnju na dužinu. Suknja ne smije da bude prekratka ni predugačka, već do sredine butina. Savjetujemo vam je da je kombinujete sa rolkama, helanka i trendi gležnjačama ili mokasinama!

Duga haljina

md2

Ako ste mislili da tokom jesenjih dana morate da zaboravite na duge i romantične haljine- varali ste se. Nova sezona nam pruža veliki izbor modela, a najaktuelna je maksi haljina sa dugim rukavima. Pored toga što je pravi šik, ona je topla i veoooma udobna. Pošto nam ovaj model dolazi u neobičnim printovima na kojima pretežno dominiraju zemljane boje, birajte manje decentne detalje- i obratite pažnju na izbor obuće. Niska slagana štikla će biti pun pogodak!

Oversize kaput ravnog kroja

md3

Zapamtite- ravan kroj! Jedva smo čekali da nam se ponovo u modu vrate topli i čupavi kaputi iii konačno je došao taj trenutak. Ovi divni oversize kaputi su izrađeni od prijatnog i toplog materijala i uglavnom dolaze u neutralnim bojama i prugama. To ih čini odličnim komadom za kombinovanje! Ogrnite kaput i videćete kako je vaš outfit odjednom postao tako stylish!

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovih-5-modnih-komada-morate-imati-ove-jeseni-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot