Nađite svog partnera: Ovan voli selo a Blizanac kazina!

Objavljeno: 7. 10. 2015 u 09:25h

Gdje ne tražite svog partnera, a trebalo bi? Kako da nađete osobu koja je stvorena za vas? U koliko znate koji znak vas privlači, ovdje možete da saznate gdje možete da „naletite“ na njega.

Evo nekih „tajnih“ mjesta koja vam se preporučuju u odnosu na to koji ste znak.

Ovan

Probajte da ih nađete na sajmu u selu. Mirna mjesta koja odišu seoskim vazduhom privlače Ovnove. Oni vole da idu u šetnje u prirodi i da skreću sa glavnog puta. Pustite Ovnove da vam sami priđu.

Bik

Bik se može naći na izložbi cvijeća. Orhideje trebaju sve što Bikovi razumiju – stabilnost, sigurnost i stabilnu okolinu. A prelijepe su. Nemojte da se šokirate kada naletite na Bika na sajmu minerala i dragog kamenja.

Blizanac

Svjetla i buka kazina mogu da privuku Blizance. Tenis, sportovi vezani za vodu, biciklističke staze takođe mogu da sadrže mnogo pripadnika ovog znaka. Sjetite se kafića pored teretane, takođe.

Rak

Antikvarnice i tradicionalna dješavanja privlače Rakove. Oni se takođe mogu kretati po socijalnim dešavanjima kao što oni vole ples i klubove. Živa muzika je ono što ih privlači.

Lav

Šarmantni stranac koji vam se obrati u liftu može biti Lav. Oni vole divlje stvari pa ih možete naći na safariju ili u zoološkom vrtu. Mogu čak i volontirati u nekoj od organizacija. Lava može da privuče i okean, posmatranje brodova i delfina.

Djevica

Idite na košarkaški meč. To je sport pun taktičkih odluka koje djevice obožavaju. Vaša Devica će verovatno uživati u hot dogu bez trunke prolivenog senfa. A kada se meč završi, oni uvek znaju gde su parkirali kola.

Vaga

Avanturistički nastrojena Vaga može biti privučena letom balonom. Lagani vetar u kosi privlači pripadnike ovog znaka. Jedrenje, surfovanje  su ono što vole, čak i ako se ne takmiče sigurno će uživati u posmatranju surfovanja.

Škorpija

Možete naći Škorpiju na konvenciji naučne fantastike. To je idealna prilika da sa njima diskutujete o mističnim temama i temama univerzuma. Škorpije su obično izuzetno inteligentne i mogu da pričaju o svemu i svačemu.

Strijelac

Oni vole konje, a posebno trke visokog ranga. Kako vole prirodu, možete ih pronaći kako posmatraju ptice. Obucite se dobro, zato što oni sve primećuju.

Jarac

Klasični automobili i pruge su ono što Jarčevi vole. Mislite o moći, ne o brzini i o staroj tehnologiji. Oni takođe vole javne izložbe i posete istorijskim muzejima.

Vodolija

Vodolije mogu da se okrenu renesansi i sa njom da se istorijski povežu. Vole prošlost ljudi, civilizacija i kultura. Vole da uče ljude svojim znanjem i da prenose iskustva.

Ribe

Ribe možete naći u sakrivenom kafiću kako piju čaj i čitaju knjigu. Uživaju u laganoj priči. Ukoliko se nađete u poslastičarnici, pogledajte osobu koja sedi u uglu i uživa u kolačima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/nadite-svog-partnera-ovan-voli-selo-a-blizanac-kazina/||claudebot