Evo gdje žive najseksipilnije žene svijeta (FOTO)

Objavljeno: 7. 10. 2015 u 08:42h

Poznata je činjenica da se širom planete nalazi mnogo država sa prelijepim ženama. Ipak, u nekim krajevima dame se zaista ističu po jedinstvenim karakteristikama poput visine, boje kose ili tena.

Ova lista je napravljena kako bi rangirala 10 zemalja s najljepšim ženama na svijetu.

Ova lista ne govori da žene širom svijeta nisu lijepe, već se fokusira na zemlje u kojima je broj lijepih žena iznad prosjeka. Sigurno će vas iznenaditi neke od država na ovoj listi.

Vjerujemo da ste spremni na eksploziju ljepote, pa se opustite i uživajte u pogledu.

Italija

se2

Sa idealnom kombinacijom prelijepih tijela i maslinastom bojom kože, Italijanke se nalaze na zadnjem mjestu ove liste najseksipilnijih žena svijeta. Većina Italijanki je jako visoka, imaju tamnu kosu i zelene oči. Njihova izvajana tijela su razlog zašto je svijet preplavljen prelijepim italijanskim glumicama. One prate modu i veoma su svjesne svog izgleda.

Ukrajina

se3

Na devetom mjestu se nalaze prelijepe žene jako neustrašivih i hrabrih karaktera. Ukrajinke spadaju u kategoriju najljepših i najseksi žena na svijetu. Njihova tijela možda ne krasi plava ruska kosa, ali plave oči, seksi tijela i neprikosnovena ljepota – zasigurno da.

Argentina

se4

Žene u Argentini takođe prate trendove, što se mnogo odražava na njihov izgled. Poznate su po tome što dosta brinu o izgledu svoje kože i kose. Da li biste vi odoljeli njihovoj ljepoti?

Francuska

se5

Veoma poznate po svojoj zaigranosti i energiji, Francuskinje spadaju u kategoriju jako živahnih žena. Njihov karakter se jako mnogo odražava na njihov odnos sa partnerima. Jako su romantične i sofisticirane, što znači da Francuskinja neće pasti samo na dječački šarm. One zahtjevaju inteligenciju, sofisticiranost i eleganciju od svojih partnera.

Srbija

se6

Vjerovali ili ne, na šestom mjestu naše liste se nalazi Srbija. Kao nevjerovatan rezultat savršene kombinacije slovenskih i mediteranskih gena, Srpkinje svojim nevjerovatnim tijelima ostavljaju muškarce bez teksta već na prvi pogled. Svijet za naše žene kaže da imaju skoro pa idealne proporcije tijela. Savršeno zaobljeni kukovi, duge noge, čvrste zadnjice i savršene grudi su razlozi zbog kojih su se mnogi stranci preselili u Srbiju.

Švedska

se7

One su poznate po visini, plavoj kosi i plavim očima. Muškarci ih smatraju jednim od najatraktivnijih žena na svijetu. Takođe se smatraju za najvjernije bračne partnerke, a to je tako zbog monogamne prirode vaspitanja. Svi koji su vidjeli Šveđanke znaju da ne mogu odoljeti njihovom zavodničkom pogledu.

Indija

se8

Egzotična privlačnost i elegancija koja prati Indijke čak i u poznim godinama života, samo je jedan od razloga zašto se ističu po svojoj ljepoti. Žene u Indiji su u stanju da navedu svakog muškarca da klekne pred njih. Njihova sjajna crna kosa, taman ten i veoma nježne ličnosti samo pridodaju njihovoj ljepoti. Posljednjih godina Indijke polako stupaju na evropsku scenu mode zbog svog istančanog stila.

Venecuela

se9

Ponosna ljepotom svojih žena, Venecuela sa može pohvaliti sa mnogo titula Mis Sveta i Mis Univerzuma. Venecuelanke izgledaju tako zavodljivo i toliko su lijepe da njihova država ima zakone koji štite njihovu ljepotu. To zvuči nevjerovatno, zar ne?

Rusija

se10

Veoma prepoznatljive po svojoj visini, nevjerovatnoj koži boje snega i tijelima koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, Ruskinje se smatraju kraljicama ljepote Istočnog bloka. Procenat žena vitkog stasa je daleko iznad prosjeka.

Brazil

se11

Brazil je zemlja prirodnih ljepota i prelijepih žena sa izuzetno zgodnim tijelima. Brazilke spadaju i među najbolje sportistkinje na planeti. Većina žena ima taman ten i smeđe oči, ali ne dajte da vas iznanadi i pokoja plavuša.

Izvor: telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/evo-gdje-zive-najseksipilnije-zene-svijeta-foto/||claudebot