Evo od čega je Lepa Brena živjela na početku karijere (Foto)

Objavljeno: 8. 9. 2015 u 07:49h

Lepa Brena je jedan dio osamdesetih godina prošlog vijeka provela živjeći u Petrovaradinu, a zelenu višespratnicu u Bloku 8 i dalje zovu Lepa Brena.

20150907131936_324353

“Svi znaju da je Brena živjela ovdje, čak i mlađi. Bila je na trećem spratu, ako se ne varam. Poslije su se uselili neki njeni rođaci, ne znam da li su oni prodali stan, ili su još uvijek tu”, priča Marica Vasić, koja je u naselju duže od 30 godina.

“Tada je postajala popularna, nije još bila velika zvijezda, ali su već svi, pogotovo u Novom Sadu znali ko je i ona, a bilo je i udvarača”, kaže ona.

Kako objašnjava, Brena je u ovoj zgradi imala i svoje „tjelohranitelje“, jer su u istom ulazu stanovali Lepi Bora i Frenki, koji su sa njom zajedno svirali u Slatkom grehu.

20150907131959000000

“I oni su tada bili poznati, gotovo su bili nerazdvojni”, dodaje Marica.

Breni je iz vremena kada je živjela u Novom Sadu ostao i kutlni kiosk sa roštiljom „Kod Brene“. Ni nakon što je postala najveća jugoslovenska muzička zvijezda i otišla iz Novog Sada ona nije zatvorila ovo mjesto.

20150907132012000000

Na ulazu u lokal i dalje piše da je vlasnica Fahreta Živojinović, a roštilj koje se nalazi pored stadiona „Karađorđe“ jedan je od najpoznatijih u gradu.

“Nisam znao da je ona vlasnica, ali sam se uvijek pitao zašto se zove Brena, mogu samo da kažem da je hrana odlična i da je uvijek gužva”, kaže Novosađanin Dejan Rakić.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/evo-od-cega-je-lepa-brena-zivjela-na-pocetku-karijere-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot