Nagrađeni autori najboljih radova EXIT takmičarskog konkursa (Foto)

Objavljeno: 17. 6. 2015 u 22:42h

Nakon druženja sa članovima benda Alexandria, koji su prošlog vikenda, u okviru EXIT Takeovera nastupili u banjalučkom klubu Delta, zagrijavanje za 15. izdanje zvanično najboljeg festivala u Evropi se nastavlja 19. juna na istom mjestu!

Delta klub će u petak, 19. juna ugostiti DJ Kazu, polovinu dvojca „Digital Seekers“, koji će nastupiti i na Exitu 12. jula na AS FM bini, i to u prime time terminu od 11.30!

Naredne večeri, u kafeu Bascelona, uz muziku koju će nam birati DJ Filly i Digital Seekers posjetioci će imati priliku da u nagradnoj igri osvoje ulaznice za Exit, Sea Dance ili cijelu Exit avanturu! Program počinje 20. juna od 21 čas.

Proteklog vikenda u klubu „Delta“ zatvorena je takmičarska izložba „Festivalska kultura“, a nagradili smo i autore najboljih radova pristiglih na EXIT takmičarski konkurs. Prva nagrada pripala je Neveni Katalini, druga Luki Radošu, a treća Srđanu Iliću i oni će sa nama da se druže na Exitu i Sea Dance festivalu, na nastupima najpoznatijih muzičara iz cijelog svijeta.

U klubu „Delta“ će predstojećeg vikenda biti otvorena još jedna izložba radova grafičkog dizajna i to prva samostalna mladih banjalučkih umjetnika, Filipa Jakovljevića i Borisa Domazeta.

Počela je prodaja i jednodnevnih ulaznica za Exit, koje koštaju 49 KM.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/vizuelna-umjetnost/nagradeni-autori-najboljih-radova-exit-takmicarskog-konkursa-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])