Ljetne umjetničke radionice i časovi francuskog jezika

Objavljeno: 28. 6. 2012 u 15:25h

Umjetničke radionice, organizovane od strane Francuskog kulturnog centra, održaće se od 5. do 7. jula u Domu omladine, a radionicama mogu prisustvovati svi zainteresovani koji imaju najmanje 15 godina i iskustvo u crtežu, umjetnosti ili dizajnu.

Naime, Elza Lakot koja se bavi sito štampom i Danka Ožkuzova, fotograf iz Francuske, organizuju radionice sito štampe u sedam država Balkana sa ciljem da osmisle i naprave kolektivni, međunarodni i ilustrovani atlas. U Banjaluci će boraviti u julu i tada će održati pomenute radionice.

Maksimalan broj učesnika je 16, a prijaviti se možete putem mejla na adresu [email protected] ili [email protected] najkasnije do 3. jula, uz navedene informacije: prezime, ime, telefon, godište, umjetničko iskustvo/praksa, zanimanje.

Ovo ljeto takođe možete koristiti da učite francuski jezik. Francuski kulturni centar vam nudi intenzivan ljetni kurs za početnike od 2. jula. Kurs traje 6 sedmica, a časovi su 4 puta sedmično po sat i po u večernjim terminima. Cijena je 160 KM i može se platiti u dvije rate.

Upis na kurs francuskog jezika je u toku, a možete se prijaviti telefonom na broj 051/219 238 (između 9:00 i 13:00) ili pošaljite email na [email protected].

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/vijesti-kultura/ljetne-umjetnicke-radionice-i-casovi-francuskog-jezika/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])