Pipi Duga Čarapa zabavila publiku Dječijeg pozorišta RS

Objavljeno: 15. 12. 2017 u 18:17h

“Novogodišnja žurka kod Pipi Duge Čarape”, nova predstava Dječijeg pozorišta Republike Srpske, u režiji Juga Radivojevića, u četvrtak uveče na premijernom izvođenju oduševila je brojne mališane, ali i njihove roditelje.

Nestašna djevojčica, čiji je lik stvorila švedska književnica Astrid Lindgren, a u ovoj predstavi ga utjelovila glumica Svjetlana Andrić, uz podršku mališana iz publike uspjela je da nadmudri Kapetana Kuku, kojeg je igrao Dragan Vučić, i njegovog pomoćnika Gusara, kojeg je sjajno odglumila Zorana Šuman.

Zahvaljujući magičnom daljinskom upravljaču Pipi je kaznila prevarante i negativce iz bajke “Petar Pan” i spriječila njihov pokušaj da ukradu Djeda Mrazove poklone.

Smijeha nije nedostajalo, a posebno zanimljivo bilo je kada je mala publika u saradnji s Pipi glumila strašnu šumu, te je polovina hučala kao sove, a druga polovina fijukala kao vjetar.

Mališanima se ta uloga jako dopala, pa su se hukanje i fijuci u sali čuli i dugo nakon te scene.

Kao i u svakoj pravoj prazničnoj priči, dobro je pobijedilo zlo, pa su se i Kuka i Gusar na kraju pokajali, zbog čega im je Djed Mraz, kojeg je igrao Aleksandar Blanić, oprostio vragolije.

Komentari publike po završetku bili su i više nego pozitivni, tako da se s pravom može reći da je novogodišnja žurka kod Pipi Duge Čarape bila uspješna.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/pozoriste/pipi-duga-carapa-zabavila-publiku-djecijeg-pozorista-rs/||claudebot