Još jedna premijera u “Jazavcu”

Objavljeno: 9. 6. 2015 u 12:01h

Kraj sezone Gradsko pozorište “Jazavac” obilježiće “Sedmicom Studija Jazavac”, ali i premijerom predstave “On Air”.

Tokom “Sedmice Studija Jazavac” mladi članovi Studija će javno prikazati vježbe koje su radili tokom 10 mjeseci sa svojim predavačima. Za njih, to predstavlja veliku sreću, jer su i odabrali pozorišnu umjetnost kao hobi, da bi se, nakon višemjesčnog rada, predstavili i publici.

Veliki ponos Gradskog pozorišta Jazavac je upravo Studio Jazavac, koji broji više od 100 članova. Pored ogromnog zadovoljstva koje im pruža rad sa djecom, ujedno je i velika odgovornost pružiti i prenijeti sva znanja iz oblasti umjetnosti i kulture uopšte.

“Naš je cilj da djeca koja pohađaju Studio Jazavac, sutra budu ponosna što su bili članovi našeg Studija, da se edukuju i nauče sve što je potrebno kako bi u budućnosti bili veliki ljudi sa mnogo znanja o pozorištu, književnosti, plesu, muzici…”, saopšteno je iz ovog pozorišta.

Od 11.6. premijerom predstave „On Air“, III generacije Studija Jazavac, započeće Sedmica Studija Jazavac, i trajaće do 17.6. kada će publika moći da posluša članove Studija pjevanja sa Ines Popović.

Takođe, upis novih članova i svih onih koji žele biti dio Studija Jazavac, mogu se prijaviti i dobiti sve informacije tokom tih 7 dana. Upis novih članova, vršiće se do 31.8.2015. godine.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/pozoriste/jos-jedna-premijera-u-jazavcu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])