Teatar Fest “Petar Kočić” u NPRS

Objavljeno: 13. 5. 2013 u 14:09h

Narodno pozorište Republike Srpske organizuje šesnaesti po redu Teatar Fest „Petar Kočić“ 2013 koji će se održati od drugog do devetog juna.

narodno-pozoriste-rs-580x350

To je susret mladih, profesionalnih umjetničkih grupa iz Republike Srpske odnosno BiH i profesionalnih pozorišta iz okruženja(Srbije,Crne Gore,Hrvatske…).

Zahvaljujući dobro osmišljenom repertoaru našeg Pozorišta kao i jasno profilisanom Festivalu ovo Pozorište ušlo je u red najboljih pozorišnih kuća u BiH i regionu.

Podatak da smo u navedenom periodu osvojili preko 15 nagrada, odigrali preko 7 premijernih predstava, te da je naše predstave vidjelo blizu 100 000 gledalaca od značaja je za svaku kulturnu instituciju.

Već smo u odmakloj fazi oko realizacije ovogodišnjeg festivala Teatar fest „Petar Kočić“ 2013. na kojem će učestvovati najbolja pozorišta i najbolje predstave iz zemlje i okruženja.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/pozoriste/teatar-fest-petar-kocic-u-nprs/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])