Plesni klub “Gemma” vrši upis učenika (Foto)

Objavljeno: 28. 8. 2017 u 13:34h

Plesni klub Gemma iz Banjaluke vrši upis učenika u školu plesa, sportski i društveni plesovi (latinoamerički i standarni), jazz dance, hip hop, zumba aerobik. Upis je za sve starosne dobi od tri godine pa nadalje  za rekreativno i profesionalno bavljenje plesom.

Prijaviti se možete putem telefona 051 219 023 i 065 729 999 ili putem mail adrese [email protected] do 07.09.2017 

Plesni klub “Gemma”  je osnovan  1988. godine i jedan je od najstarijih ako ne i najstariji klub u Banjaluci i okruženju. Klub je osnivač i član Saveza sportskog plesa Republike Srpske, Plesnog sportskog saveza BiH i Saveza modernih plesova BIH. Inicijator je velikih plesnih manifestacija, od kojih izdvajamo organizaciju Međunarodnog turnira u sportskom plesu‘’WDSF Banjaluka OPEN’’ već 8 godina zaredom.

Iza njih su pozorišne plesne predstave: ‘’History’’(1992.), ‘’Dance Love Story’’(1995.), ’’Uspavana ljepotica’’(1997.), ‘’Pipi Duga Čarapa u svijetu plesa’’(2011.), te Međunarodne plesne revije 1988, 1989, 1990 .i 1991. Pored postizanja vrhunskih takmičarskih rezultata, plesači i koreografi su bili angažovani na projektima kao što su: Dan Republike, Đurđevdanski festival, Svjetsko prvenstvo u raftingu, Izbor za kraljicu BiH, mjuzikli u Narodnom i Dječijem pozorištu RS, te Studentskom pozorištu Banjaluka, igrane serije i mnogobrojni kulturno-umjetnički i zabavniprogrami.

Aktivnosti kluba su usmjerene  na propagiranje zdravih vrijednosti u društvu, doprinoseći  razvoju i unapređenju kulture, sporta i  umjetnosti, socijalizaciji i razvoju intelektualnog i kreativnog potencijala među omladinom i odraslima.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 9043

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/plesni-klub-gemma-vrsi-upis-ucenika-foto/||claudebot