”Veselin Masleša” gostuje u Abu Dabiju i Dubaiju

Objavljeno: 30. 11. 2017 u 15:14h

Izvođački ansambl ANIP ”Veselin Masleša” Banjaluka gostovaće u Ujedinjenim Arapskim Emiratima na dvije odvojene manifestacije u gradovima Abu Dabi i Dubaji, a pozivi su im stigli putem Ambasade BiH u Emiratima, a posredstvom Ministarstva civilnih poslova BiH i Ministarstva prosvjete i kulture RS.

“Naša prva grupa boravi u Abu Dabiju od 29. novembra do 13. decembra na Festivalu kulturnog nasljeđa, u sklopu manifestacije obilježavanja 46. nacionalnog dana Ujedinjenih Arapskih Emirata. Druga grupa putuje u Dubaji, gdje će učestvovati na centralnoj manifestaciji obilježavanja 46. Nacionalnog dana u periodu od 29.novembra do 5. decembra”, saopštili su iz „Masleše“.

Ističu da obe grupe izvođačkog ansambla posjeduju jednak kvalitet i ozbiljnost u radu, te će u najboljem svjetlu predstavljati našu kulturu, istoriju i tradiciju, kao i grad Banjaluku i Republiku Srpsku.

Izvor: mojabanjaluka.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/veselin-maslesa-gostuje-u-abu-dabiju-dubaiju/||claudebot