Singl “Prva od one tri” stigao do publike

Objavljeno: 28. 11. 2017 u 18:31h

Pjevačice Maja Tatić, Svetlana Vidović i Ružica Čavić, okupljene u sastavu “One tri”, danas su u Banjaluci promovisale novi singl i spot pod nazivom “Prva od one tri”.

Dame koje su prošle godine stanovnicima grada na Vrbasu poklonile koncert ističu da su ih daljine i godine ponekad razdvajale, ali nikad nisu prekinute spone koje su ih povezivale u profesionalnom i privatnom životu.

Čavićeva je kazala da je pjesma završena u maju, ali da je odluka bila da je tek sada premijerno izvedu.

“Jedva sam čekala kad će doći taj dan. Pjesma je urađena u našoj kući, a ja sam pisala tekst i muziku. Zaista sam se potrudila i nadam se da sam to dobro uradila, a aranžman je uradio moj suprug”, kazala je Čavićeva.

I Vidovićeva je istakla da je jako srećna zbog promocije pjesme.

“Stalno napominjem da čitav život dišemo notama i ova pjesma je, mogu reći, kulminacija tih nota. Izuzetan je osjećaj podijeliti nešto ovakvo sa ljudima koji vas vole”, kazala je ona i dodala da se nada da će početkom proljeća izvesti još jedan koncert.

Tatićeva je rekla da je sigurna da ovo nije prva pjesma, te da će ih biti još, i to uskoro, ističući da će “One tri” održati koncert na proljeće.

“Najviše se radujemo koncertima jer smo tu sa publikom. I mi sami dobijemo nagradu, jer sve ono što mi mjesecima pripremamo tada iznesemo pred publiku, ostavimo i srce i dušu i tu nam bude najljepše”, zaključila je ona.

Najavile su da je druga pjesma već u pripremi te da uveliko rade na njoj, ali da moraju dati prostora malo i ovoj prvoj pjesmi da ona pronađe svoj put.

Na snimanju spota je, kazale su kroz smijeh, bilo veselo i zanimljivo. Režiju potpisuje Radoslav Pandurević, a produkciju Radio-televizija Republike Srpske.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/singl-prva-od-one-tri-stigao-publike/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])