Melodije Ramireza, Galijana, Hermosa ispunile Banski dvor

Objavljeno: 2. 12. 2017 u 17:00h

Sve sale Banskog dvora Kulturnog centra su „oživjele“, zahvaljujući kvalitetnom programu i mnogobrojnoj publici koja ga posjećuje, a tako je bilo i na koncertu ansambla „Bandoneon Square“. Koncert je još jedan u nizu događaja koji su dio programa obilježavanja 85 godina postojanja Banskog dvora.

Nastupom su zadovoljni i članovi ovog sastava.

Atmosfera je bila vrlo prijatna, a ovim koncertom, održanim povodom jubileja Banskog dvora, zatvorili smo našu koncertnu sezonu, koju smo započeli koncertom u Banjaluci, u sklopu „Dana Vlade S. Miloševića“, nakon kojeg smo imali dva nastupa na Festivalu u Belfortu (Francuska) – kazala je violinistkinja i vokal Milana Smiljanić.

U svoj repertoar, dodaje ona, nedavno su uvrstili i nove kompozicije – Ariel Ramireza, Riharda Galijana, Gorka Hermose i  Gotan projekta, koje je publika u četvrtak uveče imala priliku da čuje.

Naravno,  podsjetili smo se i nekih drugih, kao što su kompozicije autora – Astora Pjacole, takođe Riharda Galijana i Gotan projekta, Roland Diensa i ostalih. Mi smo zadovoljni i samim nastupom, i odzivom publike – dodala je ona.

Pored Smiljanićeve, ansambl čine Darko Ružičić – harmonika , Boban Adžić – gitara, Đorđe Babić – kontrabas, Zoran Vujić – udaraljke.

Izvor: Glassrpske/A. M.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/melodije-ramireza-galijana-hermosa-ispunile-banski-dvor/||claudebot