Demofest otvorio konkurs za regionalne demo bendove

Objavljeno: 5. 2. 2018 u 17:16h

Demofest, najveći regionalni festival demo bendova u ovom dijelu Evrope, po 11. put otvara konkurs za sve demo bendova sa ex-Yu prostora!

Konkurs za takmičare ovogodišnjeg Demofesta biće otvoren skoro dva mjeseca, preciznije od 5. februara do 1. aprila 2018. godine.

Ukoliko svirate u demo bendu ili poznajete nekoga ko ima jedan takav, materijale potrebne za prijavu možete pronaći na zvaničnom sajtu Demofesta na adresi www.demofest.org, a zatim ih popunjene poslati na adresu [email protected].

Organizatori nepotpune prijave neće uzimati u obzir. Obavezan materijal koji je potrebno poslati čine:

  • detaljno ispunjena Prijava
  • detaljno ispunjena i potpisana Izjava o autorskom djelu (skenirana ili fotografisana)
  • dvije pjesme u MP3 ili WAV formatu
  • tekstovi pjesama u .doc (Word) ili .txt (Notepad) dokumentu
  • fotografija na kojoj se vide svi članovi benda (bez logotipa) u JPG ili JPEG formatu
  • svaki bend koji pošalje prijavu, dužan je da na svoju Facebook stranicu postavi status: “I ja sam se prijavio na Demofest!” i taguje Demofest stranicu

Kao i prethodnih godina, uslov koji svi prijavljeni bendovi moraju ispunjavati je da do sada nisu objavili album preko neke od izdavačkih kuća koje su registrovane na teritoriji BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije ili Makedonije.

Nakon završenog konkursa, žiri će odabrati 30 bendova koji će imati priliku da pred publikom nastupe na bini banjalučke tvrđave Kastel, na kojoj se održava Demofest.

Rezultate ovogodišnjeg konkursa Demofest će objaviti tokom juna, kada će otkriti i imena stručnog žirija.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/demofest-otvorio-konkurs-za-regionalne-demo-bendove/||claudebot