Banjaluka pjevala sa Režakom

Objavljeno: 2. 4. 2018 u 09:40h

Poznati banjalučki muzičar Boris Režak održao je u subotu uveče koncert u prepunom Banskom dvoru u Banjaluci pod nazivom “Nakon toliko godina”.

Sala Banskog dvora bila je tijesna da primi sve ljubitelje Režakovih pjesama. Sve stolice bile su popunjene, dok su pojedinci stajali, ali to im nije smetalo da zajedno sa Režakom otpjevaju njegove hitove.

Među publikom bilo je svih generacija, kako onih mladih, tako i onih starijih. Publika je sa Režakom uglas pjevala njegove pjesme “Ako priđeš bliže”, “Nakon toliko godina”, “Pokora”, “Boli me”, “Vjeruj mi na riječ”, “Anđeo na ramenu”, ali i hitove muzičara sa kojima sarađuje.

Kao gost iznenađenja na koncertu se pojavila Maja Tatić koja je sa Režakom otpjevala nekoliko pjesama.

Režak je ovaj koncert u Banjaluci održao nakon 14 godina.

“Ovih 14 godina poprilično boli, ali s druge strane, niko mi nije kriv. Ja sam jedini krivac jer mi je trebalo 14 godina da ponovo radim u Banjaluci”,  rekao je ranije Režak.

Koncertom u gradu na Vrbasu Režak je završio mini-turneju koju je održao širom zemlje.

“Turneju sam počeo u martu koncertima u Bijeljini, Sarajevu i Mostaru i, evo, završavamo sa Banjalukom, nekako simbolično”, naveo je Režak.

Organizator koncerta Borisa Režaka u Banskom dvoru bila je banjalučka agencija “Lucido”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/banjaluka-pjevala-sa-rezakom/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])