Andrija Đogani otvara školu hip-hopa u Banjaluci

Objavljeno: 29. 10. 2015 u 19:49h

Andrija Đogani, muzičar koji je javnosti poznatiji pod imenom Baki B3, najavljuje otvaranje plesne škole u Banjaluci.

Otvaranje je najavljeno za 21. novembar, a prostorije ove škole će biti u banjalučkom naselju Borik, u sklopu teretane “Forlife”.

“Škola će nositi naziv ‘B3’ i biće otvorena za sve uzraste. Kod nas će moći trenirati i plesati svi ljudi od sedam do 77 godina”, naglasio je Đogani.

Polaznici plesne škole će moći učiti popularne plesove kao što su hip-hop i r'n'b, a Đogani dodaje da mu je najbitnije da kroz ples promoviše zdravlje. Ovaj muzičar je nedavno izdao novi video-spot za pjesmu “Starleta”, a sa ovim singlom najavljuje i novi album.

“Ovo je jedna ljubavna kompozicija. To što nosi naziv ‘Starleta’ nema veze sa ovim značenjem koje kod nas ima”, dodao je Đogani.

Naglasio je da ovaj naziv označava mladu zvijezdu u usponu.

“Problem je što ove naše takozvane starlete dobijaju mnogo prostora u medijima, a taj prostor nisu ničim zaslužile. Sve što one promovišu je golotinja i tome treba stati u kraj”, naglasio je Đogani.

Pjevač želi prenijeti jasnu poruku da se naše mlade djevojke ne pronalaze u ovim današnjim starletama i da ne traže sreću na pogrešnim mjestima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/andrija-dogani-otvara-skolu-hip-hopa-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])