Figaro na turneji

Objavljeno: 2. 3. 2015 u 10:02h

Udruženje pjevača operske muzike “Figaro” nastavlja seriju koncerata pod nazivom “U susret operi”, pa će tako u najljepšim operskim arijama moći da uživa publika širom RS i BiH.

Nakon uspješno održanog prvog koncerta u Banjaluci, 11. februara, kada je koncertna dvorana Banskog dvora – Kulturnog centra bila premalena da primi sve koji su željeli da prisustvuju muzičkom događaju s kojim je Udruženje formalno počelo s radom, koncerte nastavljaju i u martu.

“Sedmog marta, i kao svojevrstan poklon damama, održaćemo koncert u Pozorištu Prijedor, 23. marta u Domu kulture u Prnjavoru, a 26. marta u koncertnoj dvorani Doma Oružanih snaga u Sarajevu”, najavili su iz Udruženja.

Udruženje pjevača operske muzike “Figaro” osnovano je u maju 2014. godine s ciljem da afirmišu opersku, ali i drugu umjetničku muziku u Srpskoj, kao svojevrstan temelj budućoj operskoj sceni u Banjaluci.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/figaro-na-turneji/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])