Veče opernih arija Banjaluci na dar

Objavljeno: 24. 4. 2013 u 09:53h

Prvaci opere beogradskog Narodnog pozorišta Suzana Šuvaković-Savić, Dušan Plazinić, Alekesandar Stamatović, Željka Zdjelar i Ivan Jovanović održali su sinoć u Banskom dvoru Kulturnom centru Banjaluka u prisustvu mnogobrojih ljubitelja operske muzike koncert za pamćenje.

banjaluci na dar

Ljubitelji ovog muzičkog izražavanja nisu imali prilku da uživaju u operskom izvođenju operske dive Draganr del Monako koja iz zdravstvenih razloga nije mogla doći u Banjaluku.

Iznenađšenje večeri bila je Dunja Simić koja ja banjalučane po ko zna koji put oduševila svojim vokalnim sposobnostima.

Djela Verdija, Pučinija, Rosinija, Bizea i drugih više su nedo ispunila očekivanja publike u Kulturnom centru.

Koncert pod nazivom “Banjaluci na dar” predstavlja poklon Generalnog konzulrata Srbije u Banjaluci i Beogradske opere građanima Banjaluke povodom dana grada.

Izvor: Glas/A. Madžar, foto: A. Čavić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/vece-opernih-arija-banjaluci-na-dar/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])