“Letu štuke”, letu i Banjalučani (Foto)

Objavljeno: 26. 11. 2017 u 09:54h

Dva sata i 15 minuta odlične svirke priredio je u subotu uveče sarajevski bend „Letu štuke“ u prepunom banjalučkom KSB-u.

S obzirom na to da Dine Šarana i „štuka“ odavno nije bilo, Banjalučani su se poželjeli njihovih intimnih ispovijesti, energičnih rok pjesama i hitova kritički nastrojenih prema anomalijama u našem društvu, pa se kompletan koncert pretvorio u horsko pjevanje iz nekoliko stotina grla.

Foto: Nebojša Šatara

Od samog početka svirke, koju je otvorila pjesma „Sami“, preko „Proteina, ugljikohidrata“, „Tesle“, „U ovom svijetu“ ili „Brojeva računa“, banjalučka publika je sjajno reagovala i još jednom pokazala da su joj „štuke“ jedan od najomiljenijih bendova.

Foto: Nebojša Šatara

Interesantno, u KSB-u nije bilo puno „omladine“ već je prosjek vjerovatno bio iznad 30 ljeta, pa bi se dalo zaključiti da se među današnjim studentima ipak vrednuje drugačija vrsta muzike, ali to naravno nije smetalo dobro raspoloženom Šaranu, koji je u odnosu na prethodno gostovanje u Banjaluci nabacio „pivski stomačić“.

Foto: Nebojša Šatara

Očekivano „Šutiš“ i „Mjesto za dvoje“ su ostavljene za sami kraj dvosatne uživancije i zajedničkog ljeta.

Naravno, nikome nije padalo na pamet da napušta KSB, pa su se vidno zadovoljni Šaran i kompanija odmah vratili na binu i odsvirali „A kada boli“ i posljednji objavljeni singl „Bože zdravlja“ (kada pravde nema) koji najavljuje novi album.

Mi ga željno iščekujemo…

Dio sinoćnje atmosfere pogledajte ovdje.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/letu-stuke-letu-i-banjalucani-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])