Održana promocija knjige “Neprocjenjivo” Martine Mlinarević Sopte u Banjaluci (FOTO)

Objavljeno: 17. 4. 2016 u 14:01h

Promocija knjige “Neprocjenjivo” Martine Mlinarević Sopte održana je u subotu naveče u prepunom KSET pabu u Banjaluci.

Promociju knjige portal BUKA organizovao je povodom dodjele nagrada za najbolje političke blogerke.

Martina Mlinarević-Sopta, jedna je od najpoznatijih internet kolumnistica ovih prostora koja je čitaocima sa ovom knjigom donijela nešto posebno, upravo “Neprocjenjivo”.

Knjigu koja je živi spomenar ljudi kojih nema više i koji su svakodnevno tu, knjiga koja se ne pročita da se ostavi, nego se nosi uvijek sa sobom, jer u svakom danu i svakom razdoblju svog života ćete u njoj naći nešto što će vam upravo tada najviše trebati.

Priče radi kojih se smijete i plačete. Obični, a tako veliki junaci koji će probuditi sve ono najdublje u vama. Priče koje svi šutimo u sebi. Pejzaži radi kojih će vam se činiti da iako samo listate te stranice, vi zapravo osjetite tu buru, i šum rijeke, i boju svakog sutona. Bosna i Hercegovina na jedan jedinstven način. Kroz lica stvarnih ljudi. Opipljiva radost i istinska bol. Sve to kroz specifičan optimizam, britkost i Martini svojstven, unikatan izraz u pisanju.

Martina je na promociji čitala svima već dobro poznate odlomke svoje knjige, a pub je je bio prepun obožavatelja pisane riječi Mlinarević Sopte.

Nakon promocije napravio se veliki red prilikom kupovine knjige i svi prisutni su željeli fotogafiju sa našom gošćom.

Izvor: Buka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/knjizevnost-kultura/odrzana-promocija-knjige-neprocjenjivo-martine-mlinarevic-sopte-u-banjaluci-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])