Kako je Nikola Đuričko šarmirao Banjalučane? (Video)

Objavljeno: 10. 11. 2017 u 20:05h

Zašto je Nikola Đuričko nosio helanke, kako je postao najbrži u stavljanju gas maske i slično, otkrio je sam glumac i banjalučkoj publici. Njegov stand up šou “Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate”, privukao je veliku pažnju u gradu na Vrbasu.

Za koncertnu salu Banksog dvora tražila se karta više. A Nikola, se tokom svog nastupa vodi samo jednom idejom, da i njemu i publici, bude zabavno.

“Ja imam pakete odnosno priču. Moram ispričati nešto svježe i novo, da meni bude zabhavno pa će i publici biti zabavno. Tako da ima mjesta za improvizaciju na nekim mjestima. Prosto se neka priča malo više otvori. Nekada se toliko otvori da nemam vemena da priča neke druge. Uvijek je zapravo drugačije. I mora da bude tako, svježe i novo. Ima glumaca koji prosto ima neku žicu ili rekao bih osjećaj za to. Ja sebe doživljavam kao da sam jedan od tih glumaca. To sam odlučio i mislim da mi za sada dobro ide” – rekao nam je Đuričko.

Pred publikom je važno biti iskren, smatra Đuričko. Upravo istina privlači najveću pažnju.

“Meni se činilo da ja najbolje pričam priče iz mog života, ono što se meni zaista dogodilo. Stand up dozvoljava mnogo formi ali meni se činilo da me u ovoj fazi publika ne poznaje na određeni način. I ja sam imao prosto potrebu da ispričam neke dogodovštine, koje oni možda i ne znaju a o kojima ja nisam govorio u intervjuima. To vas niko ne pita “– iskren je bio glumac.

Pored stand up-a Nikola je trenutno posvećen još mnogim projektima. Jedan od njih je i snimanje serije u Velikoj Britaniji. Ipak o ovom projektu, Nikola ne smije da otkriva mnogo.

“Pa ne možemo takva su pravila. Ja ne mogu više o tome da vam kažem. Snima to. Snimao sam malo „Senke nad Balkanom“, to je jako lijepa serija” – dodao on.

Nikola Đuričko je svoj stand up po prvi put predstavio pred beogradskom publikom sredinom oktobra. Nastavlja sa nastupima a pored Banjaluke, Nikola će nastupiti i u Prnjavoru i Doboju.

Izvor: Srpskacafe/Jelena Milovanović Soldan

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/kako-je-nikola-duricko-sarmirao-banjalucane-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])