“Meso” od večeras stiže u Crnu Goru! Uskoro i u Sloveniji!

Objavljeno: 16. 12. 2017 u 17:43h

U režiji Saše Hajdukovića, a sa scenarijskim potpisom Nikole Pejakovića Kolje, savremena dramska serija „Meso” je ovog oktobra premijerno predstavljena publici na programima Radio-televizije Republike Srpske i Radio-televizije Srbije. A kako javljaju iz „Bosonoge”, produkcijske kuće zaslužne za dolazak „Mesa” na male ekrane, žestoka drama o tranzicionom periodu u maloj sredini će večeras od 20h biti emitovana i na Radio-televiziji Crne Gore, tačnije na TVCG 1.

Svoju slovenačku premijeru “Meso” će naredne godine doživjeti na slovenačkoj POP Televiziji.

„Radnja serije “Meso”” jeste smještena u Banjaluci, ali teme i (ne)prilike koje obrađuje govore o esencijalno ljudskim pitanjima – dilemama i problemima koji izlaze van lokalnih okvira. Preispitivanje dobrog i lošeg, traganje za čovjekom u sebi te shvatanje samih ljudskih vrijednosti – sve je to “Meso” i sve to prevazilazi topografske, nacionalne i kulturološke barijere. Zato negdje i istinski vjerujemo da će slovenačka i crnogorska publika moći da osjete i prepoznaju “Meso” u sebi, a i u svom društvu”, istakla je producentkinja Brankica Janković.

Ako je suditi na osnovu interesa koji je do sada probudila priča o Mirku i Slavku, glavnim junacima ostvarenja, te milionskim pregledima na javnim servisima, moglo bi se već reći da je „Meso”, kao autentični banjalučki proizvod, na dobrom putu da postane od regionalnog značaja.

Uz seriju, predstavljenu javnosti kao „stvarna fikcija, istinitija od života”, „Bosonoga produkcija” je najavila i istoimeni dugometražni film, o čijem izlasku ćete prvi saznati zapratite li oficijelnu Facebook stranicu ili Instagram profil „Mesa”.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/film-kultura/meso-od-veceras-stize-u-crnu-goru-uskoro-u-sloveniji/||claudebot