Selekcija “Kratkofil Plusa” najjača do sada (FOTO)

Objavljeno: 26. 7. 2015 u 14:00h

Projekcijom trominutnog igranog filma “Rezultat”, nastalog u radionici “Kratkofil juniora”, u banjalučkom Domu omladine danas je završen ovogodišnji Međunarodni filmski festival “Kratkofil plus”.

 “Šestoro mladih za četiri festivalska dana kroz četiri radionice: scenario, režija, kamera I montaža snimili su film “Rezulat”. Svi zajedno radili su na scenariju I montaži, a današnjim prikazivanjem filma njihov uspješan projekat je okončan. Ovo je četvrta godina da se u okviru “Kratkofila” održava radionica za mlade na kojoj se prvi put sreću sa svim fazama u nastanku filma I MI smo veoma zadovoljni koliki kreativni potencijal se u njima krije”, rekla je vođa projekta “Kratkofil junior” Dušica Ilić.

 Direktorica Međunarodnog filmskog festivala “Kratkofil Plus” Darija Buzaković rekla je da danas festival zatvorio svoje uspješno ovogodišnje izdanje.

 “Ovogodišnja selekcija bila je bolja nego prethodnih godina. Članovi žirija nisu krili zadovoljstvo činjenicom DA je u Banjaluci prikazano Ono najnovije što se dešava u svijetu filma. Napravili smo veliki iskorak ka međunarodnoj sceni, a sve veći broj autora zainteresovanih za “Kratkofil” našao je svoje mjesto na festivalu”, kazala je Buzakovićeva.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/film-kultura/selekcija-kratkofil-plusa-najjaca-do-sada-foto/||claudebot