Promocija filma Godine s pjesmom

Objavljeno: 4. 4. 2015 u 09:58h

Zanimljiva i bogata istorija muzičkog života Banjaluke satkana u monografiji Radmile Kulundžije povodom osam decenija Muzičke škole „Vlado Milošević“ sinoć je oživjela i na platnu. Svečana promocija dokumentarnog filma pod nazivom „Godine s pjesmom“ reditelja Radoslava Pandurevića prikazana je u Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor.

Monografijom “Godine s pjesmom” autorke Radmile Kulundžije, Muzička škola “Vlado Milošević obilježila je osam decenija postojanja i uspješnog rada. A svečana premijera dokumentarnog filma koji nosi naziv monografije reditelja Radoslava Pandurevića, organizovana je večeras.

“Da ovakva ustanova kao što je Muzička škola “Vlado Milošević” zaslužuje ovako nešto dokazuju rezultati, ali i učenici koji su prošli muzičko obrazovanje, pod vođstvom direktora Nemanje Savića”, rekao je Radoslav Pandurević reditelj dokumentarnog  filma “Godine s pjesmom”

Film je svjedok neizbrisivog traga muzičkog života Banjaluke. Materijal i podaci koji su korišćeni u filmu, većim su dijelom preuzeti iz monografije i arhive škole.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/film-kultura/promocija-filma-godine-s-pjesmom/||claudebot