Pomama Banjalučanki za ulaznicama

Objavljeno: 4. 2. 2015 u 12:59h

Željno iščekivana filmska adaptacija erotskog bestselera “Pedeset nijansi siva”, koji je postao svjetski fenomen, naći će se od 12. februara i na redovnom repertoaru multipleksa “Palas” u Banjaluci, a koliko je interesovanje za ovaj film, pokazuje i činjenica da su karte koje su već puštene u prodaju za neke termine gotovo rasprodate.

20150203174500_287035

Marina Popović, portparol “Palasa”, istakla je da su karte za termin u 20.30 za prvi dan prikazivanja skoro u potpunosti u rukama gledalaca, a ništa manje interesovanje nije ni za ostale termine u prvoj sedmici.

“S obzirom na to da je riječ o filmu koji je postao svjetski fenomen i koji se dugo iščekuje i u svjetskim bioskopima, ne čudi ni veliko interesovanje kod nas. Ulaznice uglavnom kupuju dame, ali sigurna sam da će već tokom prvih nekoliko dana prikazivanja ineteresovanje pokazati i jači pol”, istakla je Popovićeva.

Film je režirala Sem Tejlor-Džonson, prema knjizi E.L.Džejms, a priča je to o sado-mazo romansi između naivne studentkinje i misterioznog milijardera. U centru priče se nalazi mlada i neiskusna Anastasija i misteriozni gospodin Grej. Glavne uloge povjerene su Dakoti Džonson i Džejmiju Dornanu.

Njih dvoje se sreću kada Anastasija kao studentkinja književnosti ode intervjuisati mladog preduzetnika Kristijana Greja. Tada upoznaje lijepog, vrlo inteligentnog i zastrašujućeg muškarca.

Sa strahom shvata da želi tog muškarca i da se, uprkos njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnom duhu, Grej priznaje da i on nju želi, ali pod određenim uslovima.

Oko same knjige i filma kruže razne priče, jedna od njih je da je prvobitno režija bila povjerena Anđelini Džoli, ali da ju je ona odbila. Navodno su i neke ženske humanitarne organizacije u Velikoj Britaniji toliko bile zgrožene sadržajem knjige da su zamolile ljude da doniraju svoje primjerke i da ih spale na lomači. Prikupili su ukupno 24 komada.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/film-kultura/pomama-banjalucanki-za-ulaznicama/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot