Dejan Terzić i orkestar Axiom prvi put pred banjalučkom publikom

Objavljeno: 7. 11. 2017 u 21:01h

U Narodnom pozorištu u Banjaluci, večeras je počeo koncert Jazz muzičara Dejana Terzića i orkestra Axiom.

Obzirom da su banjalučani iskazali veliko interesovanje za ovaj koncert, karte su odranije bile rasprodate, a sam Dejan Terzić na samom početku istakao je da mu je velika čast što po prvi put nastupa u svom rodnom gradu.

Koncert se održava u sklopu Jazz festivala Sarajavo, te je ujedno i prvi koncert koji međunarodni muzički festival Jazz Fest Sarajevo organizuje u Banjaluci.

Dejan Terzić, dobitnik je prestižne njemačke diskografske nagrade ECHO za najboljeg njemačkog instrumentalistu – bubnjara rođen je u gradu na Vrbasu 1970. godine, a tri godine kasnije sa porodicom odlazi u Njemačku, gdje i danas živi.

Sa šest godina počeo je svirati klavir, a sa 12 bubnjeve. Studirao je u SAD i Njemačkoj, a danas radi kao profesor na prestižnoj muzičkoj akademiji u Bernu, u Švajcarskoj.

Izvor: Nezavisne/David Jojić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/dejan-terzic-i-orkestar-axiom-prvi-put-pred-banjaluckom-publikom/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot