“Brkovi” u prepunom KSB-u opravdali očekivanja banjalučke publike!

Objavljeno: 13. 11. 2016 u 10:26h

Koncertna sezona u banjalučkom KSB-u sinoć je otvorena koncertom fenomenalnog hrvatskog benda “Brkovi”.

Ovo je bio njihov treći nastup u KSB-u a u prepunom klubu atmosfera je bila navijačka i stadionska, baš onakva kakvu su i obećali članovi benda.

Bio je ovo još jedan koncert za pamćenje pred najvatrenijom banjalučkom publikom benda koji je rado viđen gost u Banjaluci i koji je svaki put do sada napunio KSB i izazvao atmosferu onu nalik novogodišnjoj. Prepun klub, odlična atmsofera i više nego opuštena zabava bilo je ono što su poželjeli “Brkovi” i baš tako je i bilo.

ksb1

Bend je ovom prilikom odvirao par pjesama sa novog albuma, ali su preovladavali njihovi stari hitovi uz koje je publika i pjevala i plesala. Sa konceretima u KSB-u nastavljamo već sljedećeg mjeseca.

Poslije višegodišnjeg isčekivanja srpski sastav “Ničim izazvan” nastupiće prvi put u Banjaluci i to 10. decembra a ovo će biti ujedno i njihov prvi solistički koncert u Banjaluci!

Ulaznice su dostupne u pretprodaji od 14.novembra po cijeni od 7KM u KSB-u i caffe baru Šestica, a na dan koncerta koštaće 10KM!

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/brkovi-u-prepunom-ksb-u-opravdali-ocekivanja-banjalucke-publike/||claudebot