Amira Medunjanin anđeoskim glasom dotakla srca (Foto)

Objavljeno: 18. 5. 2017 u 20:59h

Amira Medunjanin, jedna od najpoznatijih interpretatorki sevdalinke, održala je koncert u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Interesovanje za nastup dive svjetskog glasa je bilo veliko, tako da se i na ulazu tražila karta više.

Pjevačica je na početku koncerta istakla da punih pet godina nije nastupala u gradu na Vrbasu i da joj je veliko zadovoljstvo što ponovo pjeva pred Banjalučanima.

“Dugo nisam bila u Banjaluci. Posljednji put sam bila u ovom divnom gradu 16. jula 2012. godine. Dakle, nisam bila pred vama punih pet godina, i načekala sam se da dođem ponovo. Veliko vam hvala što sam ovdje ponovo pred vama”, kazala je ona.

Diva sevdah zvuka je dodala da je obišla cijelu planetu, da bi se ponovo vratila i zahvalila organizatorima što su joj omogućili novi susret sa publikom u gradu na Vrbasu.

S Amirom Medunjanin na bini Banskog dvora su bili i džez muzičari, Ane Gelo na gitari i Zvonimir Šestak na kontrabasu. Nastupila je u bijeloj haljini te iskoristila priliku da se našali s publikom.

“Nemam tremu, ali, evo, večeras sam u bijeloj haljini, što nije specifično za moje nastupe. Moram vam reći da sam se čak i udavala u sakou”, dodala je kroz šalu Medunjaninova.

Već nakon taktova prve numere slavna pjevačica je upozorila publiku da njen nastup nije samo običan koncert.

“Ovo nije standardni koncert gdje mi sa bine pjevamo za vas. Oni koji su bili na mojim koncertima znaju da to nikad nije običan koncert. Ja želim da vi s nama pjevate horski, jer vjerujem da sve pjesme uglavnom poznajete”, istakla je pjevačica.

Zbog velikog interesovanja za ovaj koncert karte su bile rasprodate u kratkom roku, a organizator, turistička agencija “Star Travel”, najavljuje novi koncert Amire Medunjanin 12. oktobra ove godine, takođe u Banskom dvoru.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/amira-medunjanin-andeoskim-glasom-dotakla-srca-foto/||claudebot