Jelena Tomašević, zadovoljna prvim koncertom u Banjaluci: Odužiću se publici za sjajnu podršku

Objavljeno: 13. 10. 2017 u 19:04h

Jedna od najcjenjenijih pop pjevačica u regionu, Jelena Tomašević, održala je spektakularan nastup u rasprodanoj koncertnoj sali KC Banski dvor uz pratnju novosadskog „Big benda“.

Pjevačica priznaje da je imala „određenu dozu strepnje“, koju svaki umjetnik uvijek ima pred neki premijerni nastup, i veliku dozu ponosa, zato što je njen prvi koncert u Banjaluci upravo nastup uz pratnju novosadskog „Big benda“.

“Bila mi je čast dijeliti binu sa grupom vrhunskih muzičara poput njih. Takođe, moram priznati da sam zadovoljna zbog činjenice da je koncert bio rasprodan i da se tražila karta više, jer je to za svakog umjetnika neka vrsta podstreka da nastavi karijeru u smjeru koji želi. Publika je to na koncertu prepoznala, znala nagraditi uloženi trud muzičara, a ovacije na kraju pjesme „Jare moje“ neću zaboraviti dok sam živa” – kaže Jelena.

Ona dodaje da je saradnja sa „Big bendom“ definitivno bila novi izazov za nju.

“Nema tu nekog velikog odstupanja od mog standardnog repertoara i pjesama sa prva dva albuma i singl izdanja, ali zanimljivi su novi aranžmani urađeni sa muzičarima iz „Big benda“. To je bio veliki izazov, prije svega za mene kao pjevačicu, jer je većina tih pjesama u orginalu rađena, u dosta svedenijim aranžmanima. Bilo je mnogo zanimljivo pripremati se za nastupe, a o samim koncertima ne treba trošiti ni riječi, jer su za mene postali pravo uživanje” – kaže pjevačica.

Jelena je na banjalučkom koncertu imala i podršku svog supruga, glumca i pjevača Ivana Bosiljčića, ali kaže da još rano za profesionalnu saradnju.

“Ivan je meni velika podrška u svakom pogledu od privatnog do profesionalnog. Mnogo mi je značilo što je bio uz mene u Banjaluci, nadam se da će i meni obaveze dozvoliti da budem u Banjaluci, kada on bude imao koncert početkom novembra. Generalno volim posjećivati njegove muzičko – poetske večeri, jer donose jednu jako zanimljivu formu poezije i muzike izvedene uživo” – kaže Jelena.

Ipak, pjevačica ističe da je još uvijek rano za zajednički projekat.

“Što se tiče zajedničkog rada, za sada se trudimo da razdvojimo privatno i profesionalno i to nam za sada dobro ide. Iako, će vjerovatno doći do nekog zajedničkog projekta u budućnosti, kada se budu poklopile sve kockice, i kada ta saradnja bude imala određenu vrijednost u kreativnom i umjetničkom pogledu” – kaže ljepša polovina bračnog tandema Tomašević – Bosiljčić.

Pjevačica ističe da je izuzetno ponosna na činjenicu da velik dio njene publike čine mališani, ali i da ta činjenica pred nju stavlja dodatnu dozu odgvornosti.

“Drago mi je i veoma sam ponosana, što tako velik broj mališana u meni vidi muzički uzor. Nemam strah od odgovornosti, jer ja sam se ovim poslom počela baviti kao upravo dok sam bila dijete na televiziji. Imala sam mnogo uspona i padova dok sam stigla do ovog što sada radim, ali uvijek sam pjevala iz ljubavi, a ne iz materijalne koristi. Publika je to hvala Bogu, znala prepoznati, a posebno je djecu teško prevariti kada su u pitanju iskrene emocije, i upravo su mi rekacije najmlađih najbolje mjerilo za procjenu, da li radim ispravnu stvar, na pozornici ili u studiju” – kaže popularna pevačica.

Sledeće godine na Kastelu

Koncertna sala KC Banski dvor bez obzira na prilično skupu kartu raspodana je u rekordnom roku, što je neminovno nametnulo pitanje većeg solističkog koncerta.

“Izabrali smo ovaj prostor zbog zahtjeva organizatora, te specifičnosti samog nastupa uz „Big bend“, koji traži odgovorajući kapacitet i akustiku, ali već smo u početnim dogovorima, oko novog banjalučkog nastupa u nekom većem prostoru sledeće godine. Najvjerovatnije na tvrđavi Kastelu, kako bi se mogli odužiti svima, koji su ostali bez karte za ovaj nastup” – rekla je poznata pjevačica.

Izvor: Blic/Branislav Predojević 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/jelena-tomasevic-zadovoljna-prvim-koncertom-u-banjaluci-oduzicu-se-publici-za-sjajnu-podrsku/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])