Uskoro dodatni prostor za GP “Jazavac”

Objavljeno: 5. 10. 2017 u 17:15h

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić posjetio je danas banjalučko Gradsko pozorište “Jazavac” i razgovarao sa rukovodstvom o aktuelnim projektima ove pozorišne kuće, koja u saradnji sa Gradskom upravom proširuje kapacitete prostora u dvorani “Obilićevo”.

Radojičić je naveo da će uskoro biti u funkciji dodatni prostor, koje je ovo pozorište dobilo u dogovoru sa Sportskom dvoranom “Borik” u čijem vlasništvu je dvorana “Obilićevo”.

Radojičić je istakao da je Gradsko pozorište “Jazavac”, kao udruženje građana, uspjelo da izgradi ime, koje je prepoznatljivo i koje ima vjernu publiku.

“Predstave su im vrlo popularne, a njihov festival `Zaplet` jeste nešto što se očekuje pažljivo u ovom gradu i zaslužuju pažnju i podršku”, rekao je Radojičić novinarima.

Organizator Gradskog pozorišta “Jazavac” Ljubiša Savanović rekao je da se u ovom pozorištu pripremaju za Međunarodni festival mladog glumca “Zaplet 09”, koji će biti održan od 20. do 26. oktobra, te da privode kraju radove na uređenju novih prostora.

“Dobili smo dva dodatna prostora u dvorani `Obilićevo`, koji su namijenjeni za garderobe u čijem su sklopu i sanitarni čvor i kantina”, rekao je Savanović.

On je dodao da će isti prostor služiti i za probe i u svakom slučaju olakšati rad ove institucije.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/uskoro-dodatni-prostor-za-gp-jazavac/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])