Pogledajte trailer za seriju „Meso“ (Video)

Objavljeno: 3. 10. 2017 u 19:26h

Oktobar je rezervisan za premijeru dugo očekivane serije Meso čiji scenario potpisuje Nikola Pejaković, a režiju Saša Hajduković, dok je koproducent za Republiku Srpsku RTRS, a za Srbiju RTS!

Serija će biti premijerno emitovana 28. oktobra u 21: čas na programu RTRS-a i RTS-a i ima ukupno devet epizoda, a u završnoj fazi je i istoimeni dugometražni film.

Glavni junaci filma i serije „Meso“ su Mirko i Slavko – ljudi čija imena asociraju na prošla vremena, ali koji se na svoje načine bore sa nedaćama vremena u kojem žive.

Mirko je osrednji fudbaler na zalasku karijere, sa neizvjesnom budućnošću u sportu, koji se vraća u rodnu Banjaluku gdje zatiče dementnu majku, introvertnog brata i djevojku koja, daleko od svoje rodne kuće, vapi za pažnjom i ljubavlju, tražeći ih na pogrešne načine.

On zatiče i još nešto – očevu roštiljnicu «Kod Rajka», od čije slave je ostala samo reputacija da su ćevapi tu „bolji od Mujinih“, iako je i njena sudbina neizvjesna, kako zbog ekonomskih razloga, tako i zbog velikih planova ko je za nju kuju podjednako veliki biznismeni.

Jedan od njih je i Slavko, Mirkov drugar iz djetinjstva, koji se u životu svog nekadašnjeg prijatelja ponovo pojavljuje iznenada, i to baš tada, u trenutku kada mu je najpotrebniji. U devet epizoda, njihove sudbine će biti u potpunosti isprepletene i uticati na životne priče mnogih osoba oko njih, dok Mirko i Slavko sami traže svoj put do rješenja životnih problema, ali i do odgovora koliko se ljudskih vrijednosti i dalje skriva u njima.

Glavnu ulogu tumači Igor Đorđević, a pored njega glume i Nikola Pejaković, Branko Janković, Vuk Kostić, Marija Pikić, Faketa Salihbegović Avdagić, Nikolina Jelisavac, Ljubiša Savanović, Tomislav Trifunović i Stojan Matavulj i mnogi drugi. Film je nastao u Bosonogoj produkciji, a producent je Brankica Janković.

Budite uz RTS i RTRS u subotu, 28. oktobra od 21 čas.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/pogledajte-trailer-za-seriju-meso-video/||claudebot