Film Banjalučanina Daneta Komljena u trci za nagradu

Objavljeno: 26. 7. 2017 u 10:42h

Na 70. filmskom festivalu u Lokarnu (Švajcarska), koji će biti održan od 2. do 12. avgusta, biće prikazana četiri filma srpskih autora – kratki filmovi Jelene Gavrilović i Matije Gluščevića i nova ostvarenja Borisa Mitića i Daneta Komljena.

U okviru programa “Znaci života” biće prikazan novi film dokumentariste Borisa Mitića “Slatko od Ništa”, srpsko-francusko-hrvatska koprodukcija, najavio je Filmski centar Srbije. U istom programu biće premijerno prikazan i kratki, sedamnaestominutni film Daneta Komljena, umjetnika iz Banjaluke sa adresom u Berlinu – “Phantasiesatze”, urađen u njemačko-danskoj produkciji.

U takmičarski program “Pardi di domani” uvršćena su dva kratkometražna ostvarenja mladih srpskih reditelja – “Nikog nema” rediteljke Jelene Gavrilović i “Loop” Matije Gluščevića.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/film-banjalucanina-daneta-komljena-u-trci-za-nagradu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])