Nagrada za Slađanu Zrnić u Skoplju

Objavljeno: 27. 6. 2017 u 20:20h

Glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske, gospođa Slađana Zrnić proglašena je najboljom glumicom IV Međunarodnog festivala „GOLA MESEČINA“ 2017 koji se održava u Skoplju od 19. do 26. juna, u organizaciji „TEATAR KOMEDIJA SKOPJE“, za ulogu Gine u predstavi NPRS „Ožalošćena porodica“ autora Branislava Nušića, u adaptaciji i režiji Nikole Pejakovića.

U obrazloženju nagrade kaže se da je Slađana Zrnić nagrađena zbog besprekornog vladanja scenom i atmosferom u samoj predstavi, koja je kako je žiri primijetio, odličan koncept kućnog reditelja NPRS, Nikole Pejakovića.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/nagrada-za-sladanu-zrnic-u-skoplju/||claudebot