Održan Nektar Freshwave Piknik party na Banj brdu (Foto)

Objavljeno: 12. 6. 2017 u 22:52h

Velika Nektar Freshwave promo žurka održana je u subotu, 10. juna na banjalučkom Banj brdu. Više od tri hiljade ljudi plesalo je uz muziku 11 DJ-eva, na dvije bine – Massive i Mainu.

Na Massive stejdžu bio je zastupljen hip-hop zvuk, a nastupili su Joxa, Deejah, domaćin i rezident Woodie i Rope iz Brutal protesta.

Main bina bila je rezervisana za techno, a line up je izgledao ovako:

  • Sega i Stefan Ivanković (b2b)
  • Joma Maja
  • DJ Inis
  • Nebs Jack
  • METODI HRISTOV
  • Mladen Tomić.

Piknik party je promo žurka Nektar Freshwave festivala koji se ove godine održava po šesti put na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Festival počinje 10. avgusta i traje tri dana, a lista izvođača zaista je impresivna. Naime, posredstvom Freshwave festivala u Banjaluku stižu Dubfire, Mahmut Orhan, James Zabiela, Carlo Lio, Lexlay, Rundell, a organizatori kažu da lista nije potpuna i da nas čeka još mnogo sjajnih iznenađenja.

Festivalska ulaznica u pretprodaji košta 50 KM, a moguće je kupiti putem servisa kupikartu.ba, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima širom BiH.

Banjaluka.com/Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/odrzan-nektar-freshwave-piknik-party-na-banj-brdu-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot