Uz domaći zvuk publiku zabavljali do jutra

Objavljeno: 9. 6. 2017 u 19:40h

Muzički festival “#slušaj domaće”, na kojem su nastupili banjalučki bendovi, održan je u četvrtak veče u banjalučkom “Rock Symphony” kafeu.

Publika je do kasno u noć uživala u nastupima sastava “Važno obavještenje”, “Aurora”, “Shangai Street Fight” i “Tupas mene”.

Banjalučki bendovi su u višečasovnom nastupu publici predstavili isključivo svoje autorske numere.

Gitarista i pjevač sastava “Važno obavještenje” Slobodan Lazičić ističe da je noć u “Rock Symphony” kafeu bila jedna od onih koje će banjalučki autorski bendovi pamtiti.

“Moramo priznati da smo se iznenadili na koji način je publika sinoć reagovala na naš nastup, valjda zbog toga što su se ljudi poželjeli ovakvih događaja.

Neformalno smo se dogovorili da ćemo nastaviti s ovom vrstom koncerata u budućnosti. Ovim putem zahvaljujem svima koji su došli i napravili sjajnu atmosferu”, istakao je Lazičić.

Frontmen sastava “Tupas mene” Davor Tojčić je istakao da je ovaj sastav na festivalu “#slušaj domaće” predstavio svoje objavljene numere “Revolucija” i “Neću”, kao i nekoliko pjesama na kojima bend aktivno radi.

“Ovaj festival je fantastična stvar za našu banjalučku publiku. Svi ovi bendovi zaslužuju mnogo veću pažnju javnosti”, dodao je Tojčić.

Organizatori festivala su najavili da će “#Slušaj domaće” postati redovan događaj u gradu na Vrbasu, te da već sada rade na pripremama za nove nastupe.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/uz-domaci-zvuk-publiku-zabavljali-do-jutra/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])