U Banjaluci predstavljena poštanska marka u čast Teatar festa „Petar Kočić“

Objavljeno: 10. 5. 2017 u 16:19h

Na konferenciji za medije održanoj u Narodnom pozorištu Republike Srpske u srijedu 10. maja sa početkom u 12.00 časova, kojoj su prisustvovali direktor NPRS, Nenad Novaković, direktorica Pošta Srpske, Jasminka Krivokuća, PR kompanije MTEL, Milica Stojaković i marketing menadžer Addiko banke, Marija Panić, javnosti je predstavljena poštanska marka, koju su Pošte Srpske izdale u čast dvadesete godišnjice Teatar festa „Petar Kočić“.

Direktor NPRS, Nenad Novaković je izrazio svoje zadovoljstvo što je Teatar fest „Petar Kočić“ dobio svoju poštansku marku, i zahvalio se Poštama Srpske, koje su prepoznale Teatar fest „Petar Kočić“ kao jednu od najznačajnijih kulturnih manifestacija na našim prostorima.

Direktor NPRS je naglasio da je Teatar fest spreman da počne, i pozvao sve koji to mogu i žele, da dođu i pogledaju predstave na Festivalu, uključujući i praizvedbu predstave NPRS „ŠVAJCARSKA“, kojom će Festival zvanično biti otvoren.

Direktorica Pošta Srpske, Jasminka Krivokuća je uputila čestitke Narodnom pozorištu RS i Teatar festu na dvadeset godina postojanja.

Direktorica Pošta Srpske je naglasila da su idejno rješenje poštanske marke zajedničkim snagama uradili grafički dizajner Pošta Srpske, Božidar Došenović, i grafički dizajner NPRS, Danijela Đukić, a poštanska marka posvećena Teatar festu je izdata u tiražu od deset hiljada primjeraka, u apoenu od devedeset feniga.

Milica Stojaković PR kompanije MTEL koja je generalni sponzor Teatar festa, čestitala je Narodnom pozorištu RS na dvadesetom po redu Teatar festu, i posebno na poštanskoj marki, istakavši da dvadeset godina nije malo, pogotovo kada se radi o kulturnoj djelatnosti.

Milica Stojaković je naglasila da se kompanija MTEL, ove godine odlučila da pruži dodatnu podršku Teatar festu, jer će MTEL biti domaćin prve festivalske večeri, kada će Narodno pozorište Republike Srpske premijerno izvesti predstavu „ŠVAJCARSKA“.

Koktel nakon predstave će biti organizovan od strane MTEL-a, a za sve prisutne MTEL je obezbijedio prigodne poklone, rekla je PR MTEL-a, Milica Stojaković.

Marketing menadžer Addiko banke koja je takođe sponzor Teatar festa, Marija Panić, naglasila je da je Addiko banka već pet godina sa Teatar festom i Narodnim pozorištem Republike Srpske, kao sponzor cijele pozorišne sezone.

Addiko banka nastoji da bude partner na koji se može računati na duge staze, i partner koji svoj poslovni uspjeh želi da podijeli sa zajednicom u kojoj posluje.

Addiko banka će 24. maja, na dan zatvaranja Festivala, biti domaćin večeri, kada će u čast nagrađenih biti izvedena predstava „JULIJE CEZAR“, istakla je Marija Panić.

Izvor: Buka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/u-banjaluci-predstavljena-postanska-marka-u-cast-teatar-festa-petar-kocic/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot