Najbolja fotografija Alekse Trkulje

Objavljeno: 5. 5. 2017 u 19:23h

Aleksa Trkulja pobjednik je takmičenja “Moja “slikagrada” sa fotografijom kojom je zabilježio jedan od trenutaka sa proslave Dana grada, a koja je dobila 1.128 glasova. Potvrdili su u Gradskoj upravi i dodali da je pobjedniku pripala novčana nagrada od 500 KM.

“Drugo mjesto, sa osvojenih 848 glasova, dobila je fotografija Darije Malešević, a treće Marka Turkeša sa 802 glasa” – rekli su u Gradskoj upravi i dodali da novčana nagrada za drugo mjesto iznosi 300 KM, a za treće 200 maraka.

Aleksa Trkulja je rekao da se rado odazvao pozivu za učešće u ovom takmičenju povodom Dana grada.

“To je na neki način bio moj doprinos proslavi rođendana Banjaluke. Takmičenje je bilo veoma napeto, jer sam poznavao nekoliko fotografa koji su takođe učestvovali. Za mene, koji se amaterski bavim fotografijom, ovo je dodatno iskustvo i novačnu nagradu ću uložiti u nabavku opreme za fotografisanje” – rekao je Trkulja.

Takmičenje je trajalo od 18. do 28. aprila 2017. godine u okviru proslave Dana grada. Sistem glasanja je bio po principu “jedan lajk, jedan glas” posjetilaca “Fejsbuk” stranice “Moja “slikagrada”.

Povodom 22. aprila, Dana grada, održano je više od 50 kulturnih, zabavnih i sportskih događaja, namijenjenih za sve generacije.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/najbolja-fotografija-alekse-trkulje/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])