“Rock simfonija” održala dva koncerta u Narodnom pozorištu RS! (Foto/Video)

Objavljeno: 12. 3. 2017 u 12:17h

Muzički sastav “Rock simfonija” održao je sinoć dva koncerta zaredom u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci.

U ranijem periodu najavljen je samo jedan koncert, ali zbog velikog interesovanja građana, u zadnji momenat donesena je odluka da se održi i drugi koncert.

Dragan Moconja, inače jedan od osnivača “Rock simfonije” izjavio je u pauzi između dva nastupa, da niko od njih nije očekivao ovoliko interesovanje publike i dodao, da im je svima izuzetna čast zbog podrške koju su im pružili sugrađani.

Što se tiče budućih nastupa “Rock simfonije” u narednom periodu, Moconja je najavio moguće manje turneje, ali i veliki koncert u Sarajevu 14. aprila.

“Rock simfonija” je muzički projekat zamišljen kao spoj modernog i klasičnog. Projekat je pokrenut prije 2 godine, a cijeli rad je zasnovan na entuzijazmu i ljubavi prema muzici.

Okosnicu “Rock simfonije” čine članovi banjalučkog rock benda ‘Tupas mene’.  Sastav koji broji više od 50 članova, obradama svjetskih i domaćih hitova puni dvorane u regionu.

Izvor: Bl-portal

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/rock-simfonija-odrzala-dva-koncerta-u-narodnom-pozoristu-rs-fotovideo/||claudebot