Orthodox Celts žurka u Banjaluci (Foto/Video)

Objavljeno: 12. 3. 2017 u 15:06h

Kultni beogradski irsko-keltski rok bend nastupio u banjalučkom “Klubu studenata”, gdje je promovisao šesti studijski album “Many Mouths Shut!”.

Publika u “Klubu studenata Banjaluka” imala je sinoć priliku da uživa u dvoipočasovnom koncertu kultne grupe “Orthodox Celts” iz Beograda.

Irsko-keltski zvuci, koje popularni Aca Celtic i društvo izvode od 1994. godine, kada je izašao njihov prvi album, uveselili su prepuni banjalučki KSB.

“Orthodox Celts” u gradu na Vrbasu promovisali su svoj šesti studijski album nazvan “Many Mouths Shut!”, a zanimljivo da je artwork za ovaj album radio popularni italijanski strip umjetnik Valter Venturi.

“Keltsi” su u Banjaluci odsvirali kompletan novi album, koje je svjetlost dana ugledao u januaru. Ipak, najveće oduševljene među prisutnim izazvala su izvođenja najvećih hitova, poput “The Rocky Road to Dublin”, “Green Roses”, “Far Away”…

Pogledajte kako je sinoć bilo u banjalučkom KSB-u..

Izvor: Mondo/Foto: Bojan Jakovljević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/orthodox-celts-zurka-u-banjaluci-fotovideo/||claudebot