Studentsko pozorište postoji na zadovoljstvo zaljubljenika u pozorišnu umjetnost

Objavljeno: 22. 2. 2017 u 19:57h

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, čestitao je Banjalučkom studentskom pozorištu 40 godina rada.

“Zadovoljstvo mi je da vam uputim najiskrenije čestitke povodom značajnog jubileja Studentskog pozorišta i da vam poželim da i u budućnosti, kao i do sada, ulažući u sebe, pokažete ljepotu darivanja i okupljate ljude koji žele da razumiju svijet oko sebe i pronađu najbolje u nama”, navodi se u čestitci predsjednika Srpske.

Banjalučko studentsko pozorište  u ove četiri decenije,kako je istaknuto u tekstu čestitke, “sa onima koji u njemu rade i koji kroz njega prolaze, ne želi stati, već želi da bude ovdje i svuda. Na zadovoljstvo zaljubljenika u pozorišnu umjetnost”.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/studentsko-pozoriste-postoji-na-zadovoljstvo-zaljubljenika-u-pozorisnu-umjetnost/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])