Pank je mrtav? Možda, ali u Banjaluci nikako da ga isključe sa aparata (Video)

Objavljeno: 31. 12. 2016 u 12:16h

Pank bend „Uvijek drugi“ promovisao je sinoć album prvenac u Banjaluci.

Radi se o albumu „Drugi *ebu…“, na kojem se nalazi 11 pjesama, a koje su autorski rad članova benda kojeg čine Dražen Lovrić – bubnjevi, Marko Ćulibrk – gitara i glas, Bogdan Zakaljuk – bas gitara i Ljubiša Ćetojević – gitara i prateći glas.

Narativni inserti na albumu potiču iz filmova „Otac na službenom putu“ Emira Kusturice i „Tri karte za Holivud“ Božidara Nikolića.

Osnove pjesama snimljene su uživo u prostoriji za probe DKC „Incel“ 2. januara 2014, a solaže i glasovi usnimavani su u narednom periodu po stanovima Ćulibrka, Ćetojevića i Škorića. Album je kompletiran u avgustu 2016.

“Kompletan album se već može naći na internetu i zadovoljni smo reakcijama publike. Albumom smo htjeli da pokažemo da pank u Banjaluci nije mrtav, iako je već 20 godina na aparatima”– rekao je Ćulibrk.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/pank-je-mrtav-mozda-ali-u-banjaluci-nikako-da-ga-iskljuce-sa-aparata-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])