Nele Karajlić priveden na saslušanje u Klub studenata Banjaluka

Objavljeno: 24. 12. 2016 u 13:07h

Nele Karajlić u prepunom Klubu studenata Banjaluka uoči premijere predstave “FBI:: Dosije Nikola Tesla” oduševio je studente.

On je pričao o Teslinom životu, a u interaktivnoj komunikaciji sa studentima otkrio je da je Tesla njegov “komšija”, jer su obojica poreklom iz Like, piše N1.

Nakon hapšenja koje se odigralo u srcu grada na Vrbasu, osumnjičeni dr Nele Karajlić, priveden je na saslušanje u Klub Studenata Banjaluka, gdje su pod svjetlima pozornice, u sklopu saslušanja, iz njega izvučene vrijedne informacije o životu i radu našeg najvećeg naučnika – Nikole Tesle. Rečeno je mnogo stvari vezanih za Nikolu Teslu koje nas nikada nisu učili u školama, a trebalo bi – napisali su banjalučki studenti na FB profilu.

Uz gitaru, pjesmu Fikreta, Nele Karajlić je čitao odlomke iz svoje knjige koja nosi isto ime kao i predstava.

FBI: Dosije Nikole Tesle” u Banjaluci će se igrati u ponedeljak, 26. decembra u dvorani Borik.

Prodajna mjesta su SD Borik svaki dan od 10 do 18h i Zimzograd, ketering King kućica, svaki dan od 10 do 22h.

Izvor: N1

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/nele-karajlic-priveden-na-saslusanje-u-klub-studenata-banjaluka/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])