Point blistao na Evropskom prvenstvu

Objavljeno: 16. 12. 2016 u 20:14h

Članovi Plesnog studija “Point” ostvarili su izuzetne rezultate na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u džez i modernom baletu u poljskom gradu Mikolajki.

Seniorski tim se plasirao u dva finala i to u disciplinama džez dens formacije i modern dens, male grupe i zauzeo četvrta mjesta sa koreografijom Ane Tešić “Rajske ptice” i Snježane Lazić “Glasovi iz jastuka”.

Seniori su plesali u polufinalu džez densa, male grupe i zauzeli osmo mjesto. Modern dens duo Anastazija Šešić i Irena Perinović bio je deveti, a Aleksandra Mećava 19. sa solo tačkom “Karmen”. Kristina Bratić zauzela je visoko deveto mjesto među 34 vrhunska plesača, a uspješna je bila i Anđela Pavlović u izvođenju solo tačaka, koja je ujedno bila najmlađi član našeg tima. Juniorska mala grupa bila je 15. u modern densu.

“Sam odlazak u Poljsku bilo je predivno iskustvo, jer sam prvi put nastupila na Evropskom prvenstvu u vrhunskoj konkurenciji. To mi je motiv da još više treniram” – rekla je Pavlovićeva.

U klubu ističu da su poslije velikih ulaganja, odricanja i uloženog truda ponosni na fenomenalne rezultate.

“Naših 18 plesača izvelo je deset koreografija na kojima su zajedno sa trenerima i koreografima radili tokom cijele sezone. Evropsko prvenstvo je za neke bilo jedno u nizu međunarodnih takmičenja, a za druge prvo takmičenje ovog tipa. Ponosni smo na plesače, tim trenera i koreografa bez kojih ovogodišnja plesna priča ne bi imala ovako uspješan završetak” – kazali su u plesnom klubu “Point”.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/point-blistao-na-evropskom-prvenstvu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot