Čekanje se isplatilo: Pogledajte spot za singl “Između redova” Lukijana Ivanovića (Video)

Objavljeno: 26. 11. 2016 u 17:01h

Čekanje se isplatilo – album “Svoj sam” talentovanog Lukijana Ivanovića (konačno) je ugledao svjetlo dana!
Na albumu je devet pjesama, među kojima su i singlovi “Sve si meni”, “Hajde voli me” i “Pred bogom ti se kunem”. Pjesmu “Između redova” za koju je snimljen i spot Lukijan smatra “uvodom u njegovu muzičku priču”.

Album, dodaje, predstavlja njega, njegov pristup muzici i životu uopšte.

“Tekstovi su inspirisani onim kroz šta sam prolazio, a glavna tema je ljubav. Presretan sam što su moje nove pjesme konačno pred publikom. Prethodnih godina potpuno sam bio posvećen ovom projektu”, kaže Lukijan.

Album “Svoj sam” objavljen je u izdanju Muzičke produkcije Radio-televizije Republike Srpske i možete ga potražiti na “Lafka” i “Minutica” kioscima!

Pogledajte spot čiju produkciju potpisuje Lunema studio:

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/cekanje-se-isplatilo-pogledajte-spot-za-singl-izmedu-redova-lukijana-ivanovica-video/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot