KUD Piskavica nastupa u Njemačkoj: Kolo do Minhena

Objavljeno: 22. 11. 2016 u 15:36h

Ansambl Kulturno-umjetničkog društva “Piskavica” nastupiće u četvrtak, 24. novembra, na manifestaciji “Krajiško veče”, koju u Minhenu organizuje udruženje Bavarsko-srpski privrednici.

“Idemo u Njemačku na poziv udruženja, čiji je predsjednik čovjek iz naših krajeva Dalibor Višić. Naše izvorne grupe i vokalni solisti potrudiće se da uveličaju njihovo druženje. Imaće priliku da uživaju u folkloru, izvornom pjevanju krajiških pjesama i narodnom orkestru. Kompletan program biće u vezi sa podnebljem Republike Srpske, a gosti će nam biti društvo “Jugos” iz Minhena i muška pjevačka grupa “Zmijanje” iz Banjaluke”, rekao je sekretar KUD “Piskavica” Mirko Arambašić.

Dodao je da se pored ovog nastupa članovi KUD “Piskavica” spremaju i za godišnji koncert, koji će biti održan u decembru u Gradskom pozorištu “Jazavac”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/kud-piskavica-nastupa-u-njemackoj-kolo-do-minhena/||claudebot