Banjalučki bend Voodoo Mojo objavio spot za singl ”Gospođe” (Video)

Objavljeno: 14. 11. 2016 u 20:16h

Banjalučki bend Voodoo Mojo (Vudu Modžo) objavio je singl i spot za pjesmu „Gospođe“. Spot je radila ekipa „Boulevard“ produkcije iz Banjaluke, a pjesma je snimljena u studiju „Digital Boyler“ pod produkcijskom palicom Ninoslava Dobrijevića Tikija.

Radnja spota odvija se u Banjaluci na nekoliko interesantnih lokacija, od kojih je najupečatljivija kultni „Peckham pub“, gdje je ljetos održano muzičko takmičenje „Peckham live stage“ u okviru kojeg je bend nagrađen snimanjem spota.

Tematiku spota, kao i cjelokupan stajling su osmislili muzičari iz benda, a ideju je razradila kreativna ekipa „Boulevard“ produkcije.

“Stihovi pjesme „Gospođe“ govore o često nedostižnom snu običnog čovjeka da postigne onu vrstu popularnosti kod žena kakvu imaju samo istinske rok zvijezde. Priča se razvija tako što glavni lik uspijeva da na kratak momenat doživi tu popularnost – u trenucima opijenosti, po njega dolaze „gospođe sa druge planete“ i odvode ga u samo njemu poznat raj. Na kraju, on se ipak vraća svom „običnom“ životu, zadovoljan činjenicom da ipak ima kome da se vrati, čak i poslije ovakve avanture. Tekst prenosi i poruku da svaki čovjek treba da cijeni ono što trenutno ima, a da nedostižne maštarije u mašti i ostanu” – rekao je pjevač i frontmen benda Aleksandar Kolarov.

Kako je istakao Kolarov, kao suprotnost tekstu, spot predstavlja parodiju upravo na te ljude koji se trude da maštanja pretvore u nemoguću stvarnost, kao i na one koji su u zabludi da tu stvarnost žive.

“A da li su „gospođe“ zaista bile stvarne, ostaje na publici da sama odgonetne” – mističan je Kolarov.

Publika spot može pogledati na Youtube kanalu „Boulevard Production TV“, kao i na Facebook stranici benda. Kada je riječ o promociji spota, bend će na predstojećim nastupima za publiku prirediti nekoliko iznenađenja. Informacije o nastupima možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

Turneja

Voodoo Mojo se ovih dana vrijedno priprema za mini turneju, na kojoj će od 24. do 27. novembra održati nastupe u nekoliko gradova Švajcarske. Pored nastupa, bend će ovu turneju iskoristiti da promoviše spot za pjesmu „Gospođe“.

Biografija

Voodoo Mojo je bluz rok bend iz Banjaluke koji je posvećen stvaranju autorske muzike. Okupili su se 2012. godine i od tada aktivno sviraju, kako svoje autorske, tako i kompozicije bluz i rok manira poznatih svjetskih i domaćih izvođača.

Ova muzička kreativna četvorka učestvovala je na velikom broju uglednih muzičkih festivala, gdje su osvojili simpatije, kako žirija, tako i publike. Neki od festivala na kojima su nastupali su: Mikser festival u Beogradu, dvije godine zaredom svirali su na najvećem festivalu regionalnih bendova Demofest u Banjaluci, Rockellerando festivalu u Breši, te mnogim drugim festivalima u BiH i regionu.

Članovi benda

Aleksandar Kolarov – vokal
Srđan Lakić – gitara
Mihailo Savić – bas gitara
Velemir Dušanić – bubanj

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/banjalucki-bend-voodoo-mojo-objavio-spot-za-singl-gospode-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])