Demofest nominovan za prestižnu evropsku nagradu: Sada je potrebna vaša podrška!

Objavljeno: 5. 10. 2016 u 14:31h

Demofest iz Banjaluke, najveći festival demo bendova u jugoistočnoj Evropi, nominovan je za prestižnu nagradu UK Festival Awards, i to u kategoriji “Best Overseas Festival”, odnosno najbolji festival van Velike Britanije. Demofest zato poziva svoju publiku, kao i sve ljubitelje kvalitetne muzike da pruže podršku i daju svoj glas za ovaj festival.

Iza ove nagrade stoji Yourope, najznačajnija evropska festivalska asocijacija, a Demofest je tako postao prvi i jedini festival iz Bosne i Hercegovine, koji je nominovan za ovu prestižnu nagradu, te se tako našao u društvu najboljih i najvećih evropskih festivala kao što su Sziget, Pinkpop, Roskilde, EXIT, INmusic, Lovefest i drugi.

Ovo je veliki korak za banjalučki festival, ali Demofest sada treba vašu podršku, jer se pobjednik u svim kategorijama određuje online glasovima. Ukoliko želite da se Demofest nađe u samom vrhu evropskih muzičkih festivala, možete glasati na OVOM linku.

“Izuzetno smo ponosni na ovu nominaciju, jer je ona nedvosmislen pokazatelj da je misija Demofesta sve uspješnija i da smo na ispravnom putu. Čast nam je što smo se našli u društvu najboljih evropskih muzičkih festivala, jer neki od njih imaju tradiciju koja traje više od četiri decenije. Zbog toga nam je od velikog značaja sva podrška naše publike koju možemo dobiti da stanemo rame uz rame sa njima”, kazala je Brankica Janković, direktorica Demofesta.

Sistem glasanja je izuzetno brz i jednostavan, a dovoljno je da posjedujete email adresu. Takođe, ukoliko želite, možete preskočiti ostale kategorije, koje nije obavezno ispuniti. Spomenimo da glasanjem možete osvojiti ulaznice za neke od najboljih evropskih festivala, kao i još neke vrijedne nagrada, a glasanje je otvoreno do 28. oktobra.

Vaš glas podrške Demofestu je veoma važan, jer direktno utiče na ugled festivala u evropskim krugovima, što će značajno doprinijeti kvalitetu narednog izdanja Demofesta. Podsjećamo, naredna godina donosi nam jubilarno, deseto izdanje banjalučkog festivala.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/demofest-nominovan-za-prestiznu-evropsku-nagradu-sada-je-potrebna-vasa-podrska/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot