Koncert etno-grupa Trag u Filadelfiji za početak američke priče

Objavljeno: 17. 9. 2016 u 15:13h

Kulturu i tradiciju srpskog naroda kroz pjesmu predstaviće u nekoliko gradova Amerike Etno-grupa “Trag” iz Laktaša.

Turneja počinje večeras (subota) u Filadelfiji koncertom u crkvi Svetog Nikole. Umjetnici koji njeguju tradicionalnu muziku, donoseći je kroz savremene forme i izraze, do 2. oktobra održaće sedam koncerata u najznačajnijim gradovima i kulturnim centrima istočnog i centralnog dijela SAD.

Publika u Patersonu, Njujorku, Akronu, Vašingtonu i Čikagu takođe će imati priliku da čuje srpsku pjesmu. Američkoj publici “Trag” će se predstaviti muzikom sa oba albuma, “Zvuci Balkana” i “Zavještanje”, kao i novim pjesmama.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/koncert-etno-grupa-trag-u-filadelfiji-za-pocetak-americke-price/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot