Izložba Alije Kambera zatvorila vrata Krov festa u Banjaluci

Objavljeno: 14. 9. 2016 u 11:36h

Izložbom radova multimedijalnog umjetnika iz Tuzle, Alije Kambera na terasi Narodne i univerzitetske biblioteke RS zatvoren je festival “Krov fest”.

Manifestacija koja je ove godine održana prvi put u Banjaluci u organizaciji kreativnog tima Udruženja Art klub prostor opravdala je očekivanja tvoraca ove ideje, ali i publike, koja je redovno posjećivala sve događaje. Polazeći od želje da javni prostor bude iskorišćen u službi umjetnosti, i umjetnici su dali svoj doprinos. Održavajući zanimljive radionice za najmlađe, izvodeći monodrame, održavajući koncerte, ovog ljeta probudili su najuspavaniji dio biblioteke.

 Ipak, najviše energije u festival uložile su Ena Mitrovska, Nevena Brezo, Maja Zolak, Đurđica Bjelošević i Biljana Pepić.

“Zaista smo uložile mnogo truda i energije, festival je trajao predugo. Za prvi put uzele smo veliki zalogaj, pa smo se dosta i trošile. Sljedeće godine planiramo u program uvrsti više sadržaja za odrasle. Ovaj put u centru pažnje bila su nam djeca jer je svaka od nas imala iskustva vezana za takav tip radionica koje su se održavale, pa nismo morale nikoga sa strane angažovati.  Drugi “Krov fest” mogao bi da bude mnogo bolji, možda bi trajao kraće, ali sa dobrim sadržajima”, kazala je Mitrovska.

Zahvalni su, kako kaže i zaposlenima u Biblioteci, a posebno direktorici Ljilji Petrović-Zečić, koja je imala mnogo razumijevanja i u svakom momentu bila korektna i spremna za saradnju.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/izlozba-alije-kambera-zatvorila-vrata-krov-festa-u-banjaluci/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot