Turneja Banjalučkog studentskog pozorišta po regionu: Predstava Potop se oprašta od publike

Objavljeno: 13. 8. 2016 u 15:28h

Banjalučko studentsko pozorište u naredna dva mjeseca je na turneji po gradovima bivše Jugoslavije, a publika će imati priliku da pogleda njihovu višenagrađivanu predstavu “Potop”.

“Turneja uključuje kako učešće na takmičarskim festivalima, tako i gostovanja u prijateljskim pozorišnim kućama” – saopštili su iz ovog pozorišta.

Prije početka turneje, juče su ovu predstavu imali priliku da pogledaju Banjalučani u okviru “KROVfesta”, koji se održava na terasi Narodne i univerzitetske biblioteke RS, a turneja je trebalo da počne u petak na “Danima pozorišta” u Mrkonjić Gradu. Komad “Potop” imaće priliku da vidi i publika u Kolašinu (Crna Gora), Omišalju (Hrvatska), Nišu, Rumi i Beogradu (Srbija).

“Turneja sa ovom predstavom traje do 23. septembra, a onda se privremeno skida sa repertoara zbog odlaska glumaca na studije glume” – kazali su iz teatra.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/turneja-banjaluckog-studentskog-pozorista-po-regionu-predstava-potop-se-oprasta-od-publike/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])